Kampina – Restaurant De Posthoorn

GPS speurtocht ☆ Avontuurlijk Kampina

De Posthoorn in OisterwijkGPS speurtocht in de Kampina bij Restaurant De Posthoorn in Oisterwijk. Een spannend en avontuurlijk groepsuitje als bedrijfsuitje of familiedag. De GPS tocht is ook individueel met je gezin te wandelen.

Prachtige route door natuurgebied de Kampina. De GPS speurtocht is met 4 kilometer niet heel erg lang zodat deze tocht geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de speurtocht wandel je door het bos, langs de heide en over een spannend smal pad langs de beek Rosep. Tijdens de GPS route kom je ook  op een plaats waar je een prachtig uitzicht hebt over een groot ven.

De GPS speurtocht is een leuk groepsuitje voor volwassenen

De GPS tocht is tevens geschikt voor een familiedag of als uitje met je gezin en kinderen.

  • 4 kilometer ( +/- 1,5 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50,- gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen.
Restaurant De Posthoorn Bij Restaurant De Posthoorn aan de rand van de Kampina ligt de GPS speurtocht al voor je klaar. De GPS route kan je wandelen wanneer jij wilt en is geschikt voor volwassenen en gezinnen met kinderen.

Posthoornseweg 8
5062 SZ Oisterwijk
013 528 32 64

www.posthoornoisterwijk.nl

Openingstijden:
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag: 10:00 tot de laaste gasten weg zijn

Restaurant de Posthoorn is een sfeervol restaurant met talloze mogelijkheden (ook voor grote groepen). Ten midden van de prachtige bossen van Oisterwijk ligt restaurant De Posthoorn en op loopafstand van het natuurgebied de Kampina. In de zomer kan je plaats nemen op het gezellige terras en met het koudere weer hebben zij binnen de openhaard aan!

Een prachtige GPS route door het natuurgebied de Kampina

Een spannend en avontuurlijk uitje in door de Kampina met GPS. De GPS speurtocht ligt voor je klaar bij Restaurant De Posthoorn in Oisterwijk in Brabant.

De GPS speurtocht voert door de Kampina, een natuurgebied met bos heide en beekdalen in Brabant. Je wandelt tijdens de speurtocht onder andere langs een prachtig beekdal de Rosep. De Kampina is gelegen tussen Oisterwijk en Boxtel, in de driehoek van de grote steden Tilburg, ‘s Hertogenbosch en Eindhoven.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.