Almere Haven – Brasserie Bakboord

GPS speurtocht ☆ Route Almere Haven

Brasserie Bakboord in Almere

De GPS speurtocht start bij Brasserie Bakboord in Almere Haven aan het Gooimeer, gelegen in een prachtig verrassend stadsdeel van Almere.

  • 4 kilometer ( +/- 1,5 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Ook na zonsondergang
  • Binnen zijn geen honden toegestaan
  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep
  • Het restaurant heeft standaard 5 GPS apparaten (5 groepen) per dag ter beschikking

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen.

 

 

Brasserie Bakboord

Veerkade 10
1357PK Almere
036 5404040

www.brasseriebakboord.nl

Openingstijden:
Alle dagen van 11.00 – 22..00

 

Brasserie Bakboord in Almere Haven
Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveert Brasserie Byzonder lunch, diner en High Tea.

Groepsuitje bij Brasserie Bakboord
Wil je voor een groep gasten een lunch of diner in combinatie met een GPS speurtocht organiseren in Almere Haven? Uiteraard wil je het erg goed verzorgd hebben. Samen met jou organiseert Brasserie Bakboord een zeer succesvol groepsuitje! In de zomermaanden kan er ook buiten op een van de drie terrassen gegeten of geborreld worden.

 

Een prachtige GPS route door een verrassend stadsdeel van Almere

De GPS speurtocht start bij Brasserie Bakboord aan het Gooimeer en voert je door een verrasend stadsdeel van Almere. Onderweg kom je door een prachtige groene woonwijk en over vele bijzonder bruggetjes. Een afwisseling van natuur en achitectuur.  Almere Haven is makkelijk te bereiken  vanuit de Lelystad en Amsterdam.

 

Reacties zijn gesloten.